středa 8. května 2013

Ředitelské volno ------> Praha

Dívka sedící u počítače, čekajíc na osmou hodinu, až se dostane pryč ze zatraceného města se jménem Mladá Boleslav.

Ano, přesně tak. Máme ředitelské volno (ředitel mi udělal radost), takže se vydávám do Prahy. Všechny holky, co tam byly, aspoň mi napište, jestli jste viděly v Tchibu nějáká sluchátka, sháním totiž za rozumné peníze (tím myslím do 400 korun).
Dnes je to snad poprvé, co se rozmýšlím, co si vzít za boty. Máme v plánu podruhé vyšlápnout Petřín. Myslím si, že v balerínkách to půjde, přeci je to lepší, než se pařit v keckách, když má být vedro. Už vidíte tu oblohu? Všude bez mráčků, spíše to připomíná letní oblohu. 
Mezi mé plány patří návštěv Palladia, ale tentokrát si to všechno projít patro po patru, ne vyjet z prvního patra do druhého a zase pryč, takhle ne, ne a ne. Byla bych tu ještě do večera, kdybych Vám to sem psala. Nicméně, most legií je po výbuchu uzavřen, takže nevím jestli se po něm projdu, mám trochu fóbii chodit v ulici U Národního divadla. Vy co jdete zítra na Pink nebo kdy to je, tak si to užijte, protože jsem to zjistila moc pozdě, neboť už před měsícem to bylo skoro vyprodané.






Žádné komentáře:

Okomentovat